Barça Lassa – Fenerbahce Istanbul: Duel de gran exigència al Palau

Barça Lassa – Fenerbahce Istanbul: Duel de gran exigència al Palau

Després de superar el Reial Madrid a la Lliga Endesa els de Pesic volen vèncer un altre dels grans d’Europa (Divendres 30, 21h)

El Barça Lassa rep aquest divendres, a les 21h i en directe per Movistar + (Dial 53), el Fenerbahce d’Istanbul en la que serà la 10a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, que tenen un balanç de 6-3, reben un dels líders de la competició. I és que l’equip turc ha començat la temporada amb un balanç de 8-1 i ha vençut a pistes complicades com les del Zalgiris, el Baskonia, l’Olympiacos o el Maccabi.

El rival

Compta amb una plantilla molt completa, amb molt de talent, i també amb diferents efectius per posició. El seu màxim anotador és el pivot Jan Vesely, amb 14,3 punts, seguit de ben a prop pel base Kostas Sloukas (12,4) i l’aler Gigi Datome (10,6). A més, no cal oblidar jugadors com el pivot Joffrey Lauvergne (8,9), els exteriors Nikola Kalinic (8,8) i Marko Guduric (7,6), l’aler pivot Nicolo Melli (7,3) o el base Bobby Dixon (6,5). A més, en les últimes setmanes, s’ha incorporat l’escorta Erick Green que és una altra amenaça exterior.

El Barça

Els homes de Svetislav Pesic han guanyat 6 dels últims 7 partits jugats a Europa i volen seguir la bona ratxa contra un rival de gran entitat. Els blaugranes són conscients de la dificultat del partit i necessitaran del millor Palau Blaugrana per poder superar el conjunt turc, que ja sap que és guanyar al Palau en les seves últimes tres visites.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut