Messi:

Messi: "Hem complert l'objectiu de ser primers"

El crac argentí ha aconseguit el seu gol número 106 a la Champions i es converteix en el jugador que més gols ha marcat a la Lliga de Campions amb un mateix club

Després de la victòria del FC Barcelona davant el PSV (1-2), el capità blaugrana, Leo Messi, ha parlat per valorar el triomf: "Hem complert l'objectiu de ser primers en un grup molt complicat amb grans equips. Estem molt contents, era un grup molt igualat i amb estadis molt difícils". Pel que fa a la futura eliminatòria a vuitens, l'argentí ha afegit que "sempre estem preparats però parlar ara és complicat encara, cal pensar en el que ve amb tranquil·litat".

Amb el seu gol, el capità culer ja suma 106 a la Champions i es converteix en el jugador que més gols ha marcat a la Lliga de Campions amb un mateix club. Sobre aquest nou rècord, el '10' ha explicat: "Estic molt feliç, just m'he assabentat ara. Estic molt content per aquesta nova estadística". A més, ha parlat de la jugada del gol de Piqué: "Ha sortit malament el tir i just passava Gerard per allà, l'ha vist i per sort ha acabat en gol, però no estava preparat".

Messi ha valorat el partit, comentant: "En el primer temps hem perduts algunes pilotes i hem permès accions a pilota aturada on sabíem que ells eren forts" .Finalment, ha recalcat que "Ousmane ha fet un gran partit, igual que tot l'equip". "L'important era guanyar per ser primers i ho hem aconseguit una jornada abans d'acabar la fase, objectiu complert", ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut