Víctor Tomàs: “Un derbi sempre és un derbi”

Víctor Tomàs: “Un derbi sempre és un derbi”

El Barça Lassa i el Fraikin Granollers disputaran aquest dimarts un partit ple d’al·licients amb dos equips que vénen de guanyar els respectius compromisos europeus

Aquest dimarts arriba un nou derbi entre el Barça Lassa i el Fraikin Granollers. El primer contra el segon classificat d’una Lliga Asobal que està acabant de decidir quins equips disputen la Copa Asobal del 15 i 16 de desembre. Els culers ja tenen el bitllet assegurat, després d’un inici perfecte amb 11 victòries en 11 partits. Els vallesans, en canvi, estan empatats amb el Bidasoa Irún en la segona posició amb 15 punts, dos més que l’Ademar de Lleó. A falta de quatre jornades per al final de la primera volta, la lluita per la Copa està molt ajustada.

El Barça Lassa visita el Palau d’Esports de Granollers amb la moral pels núvols després de la victòria a la pista del Kielce (36-42). Un triomf que el consolida al capdavant del grup A de la Champions. A l’altra bàndol la situació és similar, ja que el Fraikin Granollers va certificar diumenge l’accés a la fase de grups de la EHF Cup en remuntar l’eliminatòria contra el Gorenje Valenje eslovè. Així doncs, tots dos equips arribaran al derbi amb poques hores de descans i preparació, però amb els deures fets a Europa.

Amb confiança, però previnguts

Els blaugranes han completat aquest dilluns l’únic entrenament previ a la visita a Granollers, i en acabar la sessió Víctor Tomàs ha atès els mitjans al Palau Blaugrana. “L’any passant vam guanyar de 20 a Granollers, van venir en una situació semblant i van guanyar al Palau. Hem d’aprendre del que va passar”, advertia el capità blaugrana. Tomàs, a més, ha remarcat l’estat d’ànim dels vallesans a l’hora d’afrontar el partit: “A la seva pista, i amb la moral de la victòria a Eslovènia, serà molt complicat”.

El conjunt de Xavi Pascual es troba en un moment de forma extraordinari, i només ha perdut un partit en tota la temporada. Però ni això, ni els últims precedents a Granollers, fan que l’equip es relaxi. “Un derbi sempre és un derbi. Els que som d’aquí hem de fer veure als que no ho són el què significa aquest partit”, deia el capità Víctor Tomàs.

El partit a Granollers tancarà un mes de novembre, fins ara, tan exigent com exitós. I és que el Barça Lassa ha guanyat fins al moment els set partits disputats en un mes molt important, i buscarà tancar-lo amb un últim triomf en el derbi català de la Lliga Asobal.

Un últim precedent sense referència

Culers i vallesans ja s’han enfrontat aquesta temporada al Palau d’Esports de Granollers. Va ser en plena pretemporada (el 26 d’agost), a la final de la Supercopa de Catalunya. En aquella ocasió, el Barça Lassa es va imposar amb molta claredat per 25-43, però Víctor Tomàs ha reconegut que “no podem prendre com a referència aquell partit, era una situació molt diferent”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut