Lesió de Sergi Roberto: estarà entre 3 i 4 setmanes de baixa

Lesió de Sergi Roberto: estarà entre 3 i 4 setmanes de baixa

Les proves mèdiques realitzades aquest diumenge han confirmat que el de Reus té una ruptura del semimembranós de la cama esquerra

Sergi Roberto estarà entre tres i quatre setmanes fora dels terrenys de joc. Les proves mèdiques realitzades aquest diumenge han confirmat que el de Reus té una ruptura del semimembranós de la cama esquerra, lesió que el jugador del Barça es va fer durant el partit contra l’Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano i que el va obligar a abandonar el terreny de joc just abans del descans.

D’aquesta manera, si es complissin els terminis previstos, el ‘20’ blaugrana es perdria els duels contra el PSV, el Vila-real, la Cultural Leonesa, l’Espanyol, el Tottenham, el Llevant i potser també el del Celta just abans de Nadal.

Cal recordar que Sergi Roberto ha exercit majoritàriament de lateral dret aquesta temporada, tot i que al Wanda Metropolitano va ocupar una de les tres posicions al migcamp. Aquesta és la segona lesió que pateix aquest curs: contra l’Athletic Club va haver de retirar-se per una elongació del recte anterior de la cama dreta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut