Atlètic de Madrid – FC Barcelona: Dembélé rasca l’empat al Wanda (1-1)

Un gol del francès al minut 90 permet als de Valverde sumar un punt en un partit difícil de jugar, contra un rival sòlid que s’ha avançat amb un cop de cap de Diego Costa

El FC Barcelona ha pogut sumar un punt al Wanda Metropolitano (1-1). En un duel sempre complicat de jugar, contra un rival dur, sòlid i ben tancat, els de Valverde han rascat un empat meritori contra l’Atlètic de Madrid. Ho han fet, a més, al minut 90, quan semblava que la derrota es consumaria, però finalment un gol de Dembélé a les acaballes permet al Barça tornar cap a Barcelona amb un nou punt.

I això que l’efectivitat de l’Atlètic de Madrid, que s’ha avançat amb un cop de cap de Diego Costa en l’única rematada a porta de tot el duel, ha estat a punt d’imposar-se, malgrat que els blaugranes han portat el pes del partit. La lesió de Sergi Roberto, que ha hagut d’abandonar el terreny de joc abans del descans amb una lesió als isquiotibials de la cuixa esquerra, ha estat la nota més negativa del duel.

Molta igualtat, però cop de l’Atlètic

Com es podia arribar a preveure, la igualtat sobre la gespa del Wanda Metropolitano ha estat la tònica d’un enfrontament amb poques ocasions de gol. El Barça ha tingut perill a través de llançaments de falta de Messi, mentre que la més clara per als locals ha estat una centrada cap enrere de Griezmann cap a Diego Costa que Piqué ha tallat.

El Barça s’ha estirat amb el pas dels minuts davant d’un Atlètic de Madrid que s’ha tancat. Però en un córner ha estat Diego Costa qui ha inaugurat el marcador, amb un cop de cap al segon pal que ha posar l’1-0 al Wanda (min 76).

Dembélé posa l’empat

Un marcador que ha costat de moure. De fet, ha semblat que així acabaria, amb un Atlètic molt tancat. Finalment, però, en una jugada que ha passat pels peus de Messi, Dembélé s’ha colat a l’interior de l’àrea i, amb molta sang freda, ha aconseguit batre Oblak (1-1, min 90). Un retall i un xut a porteria que ha salvat un punt, el setè que dóna Dembélé amb els cinc gols que ha fet a la Lliga. El Wanda, doncs, segueix sense veure perdre el Barça.