Girona – Juvenil A: Victòria en un camp complicat (1-3)

Els culers sumen el tercer triomf seguit gràcies a un doblet de Peque i un gol de Marqués i es mantenen com a líders en solitari

Els de Denis Silva han aconseguit la tercera victòria consecutiva i ho han fet contra el Girona (1-3) en un partit que s’ha decidit en la segona part. Els primers 45 minuts han estat marcats pel domini del conjunt culer, que no ha pogut materialitzar les ocasions que ha tingut. En la represa, un doblet de Peque (min 51 i min 75) i un gol de Marqués (min 64) han certificat la victòria blaugrana. Abans, Pau havia fet l’empat gironí en el minut 53. Amb aquest resultat, el conjunt barceloní continua com a líder en solitari.

Els jugadors del Juvenil A han sortit al terreny de joc amb ganes de dominar el partit i endur-se els tres punts a través del control de la pilota. La qualitat dels blaugrana els ha permès dur la batuta del partit i gaudir de bones oportunitats per trencar la igualada. Tot i els intents culers per aconseguir el gol, els jugadors rivals han sabut mantenir l‘empat i han evitat que l’equip entrenat per Denis Silva fes l’1-0. Amb l’empat a zero s’ha arribat als minuts finals de la primera part sense que cap dels dos conjunts hagi trobat el camí al gol.

Arriben els gols i la victòria

En la represa, els futbolistes culers han sortit al camp amb la voluntat de fer el gol que trenqués l’empat i s’han mostrat més agressius de cara a porteria. Gràcies a aquesta mentalitat ha arribat l’1-0 en el minut 51, obra de Peque. Tot i això, la resposta dels locals no s’ha fet esperar i, en el minut 53, Pau ha fet l’empat. La reacció dels blaugrana ha demostrat la mentalitat guanyadora dels jugadors del Juvenil A, ja que en el minut 64 Marqués ha tornat a posar per davant a l’equip barceloní (1-2). Els culers han seguit lluitant i, després d’uns minuts de gran joc col·lectiu, Peque ha aconseguit ampliar distàncies en el minut 75 amb el què ha estat el seu segon gol del partit.

Els tres punts sumats en terres gironines (1-3) signifiquen la tercera victòria consecutiva del conjunt de Denis Silva, que es manté com a líder en solitari de la classificació amb 28 punts en tretze jornades disputades fins el moment. El proper partit es disputarà al camp de la Penya Arrabal, actual tretzè classificat en un partit en què el Juvenil A vol certificar el bon estat de forma que travessa.

Girona, 1
Juvenil A, 3

Girona: Torra, Pablo (Joel, min.80), Bas, Resta, Aleix (Tortosa, min.77), Ivan, Jlyas, Miguel, Eloi (Muñoz, min.68), Mateo, Duba (Víctor, min.64).

Juvenil A: Tenas, Rosanas, Alejandro, Comas, Jose (Antonio Sola, min.84), Álvaro Sanz, Konrad, Ilaix, Peque (Antonio, min.80), Nico (Marqués, min.52), Ansu (Nils, min.70).

Gols: 0-1, Peque (min.51); 1-1, Pau (min.53); 1-2, Marqués (min.64); 1-3, Peque (min.75)

Àrbitre: Navarro García. L’àrbitre ha amonestat al jugador culer Ansu. Per part gironina ha mostrat targeta groga a Aleix (min.23) i Víctor (min.79).