Atlètic de Madrid – FC Barcelona: Torna la Lliga amb un partit de categoria

Atlètic de Madrid – FC Barcelona: Torna la Lliga amb un partit de categoria

La competició es reprèn amb un duel entre el líder i el tercer classificat al Wanda Metropolitano, només separats per un punt

S’ha acabat l’espera. 13 dies després del darrer partit de Lliga del Barça, l’equip de Valverde torna a l’acció amb un partidàs. En aquesta ocasió, espera l’Atlètic de Madrid (20.45 hores, Movistar Partidazo), tercer classificat amb 23 punts -24 en suma el Barça- en el que promet ser un matx que promet una lluita aferrissada per les posicions capdavanteres.

L’equip afrontarà el segon duel contra els matalassers al Wanda Metropolitano –empat a 1 en el curs 2017/18- amb l’objectiu de defensar el liderat contra un rival que porta nou partits invicte a la Lliga. L’Atlètic – Barça és un dels nous clàssics contemporanis de la competició, i el conjunt blaugrana voldrà mantenir la bona ratxa com a visitant a territori matalasser: no ha perdut, com a visitant, contra l’Atlètic en els darrers vuit anys.

Què han dit els entrenadors?

Tots dos tècnics han comparegut aquest divendres en roda de premsa, i Simeone ha destacat que el Barça “segueix sent el millor equip del món”. El ‘Cholo’ ha confirmat que l’equip tindrà tres baixes per lesió, i ha alertat de les múltiples variants de les que disposa Valverde, destacant “la velocitat amb la que poden jugar si hi són Coutinho o Malcom”.

D’altra banda, el tècnic blaugrana ha assegurat que l’Atlètic “és un equip molt competitiu i un clar candidat al títol”. Valverde s’ha mostrat convençut de què l’equip necessitarà la seva “millor versió” per assolir el triomf al Wanda Metropolitano, i ha alertat del perill dels de Simeone quan gaudeixen d’espais, corren a la contra i o executen accions a pilota aturada.

Els convocats

Per al duel, Ernesto Valverde no podrà comptar amb Vermaelen, Samper, Coutinho ni Rakitic per lesió. A més, Denis és baixa per decisió tècnica. Així doncs, el preparador blaugrana ha decidit convocar als següents 18 jugadors: Ter Stegen, Semedo, Piqué, Sergio, Arthur, Suárez, Messi, O. Dembélé, Rafinha, Cillessen, Malcom, Lenglet, Jordi Alba, Munir, S. Roberto, Vidal, Umtiti i Aleñá.

D’altra banda, l’Atlètic de Madrid també arriba al duel amb baixes sensibles. Simeone té tres baixes, totes concentrades a la defensa. El tècnic argentí no podrà comptar ni amb Godín, ni amb Giménez ni amb Juanfran, tots tres per lesió.  

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut