Lliurament de les insígnies d’or i brillants als socis del 1944

Lliurament de les insígnies d’or i brillants als socis del 1944

Josep Maria Bartomeu presideix l’acte d’homenatge a 11 socis que compleixen aquesta temporada 75 anys de fidelitat al Club

El FC Barcelona va celebrar el passat dilluns 19 de novembre l’acte d’entrega de les insígnies d’or i brillants del Club als socis que compleixen 75 anys de fidelitat al Barça aquesta temporada. El president Josep Maria Bartomeu, acompanyat del directiu Pau Vilanova, va lliurar les insígnies als 11 socis que van estar presents a aquest homenatge celebrat a la Llotja President Suñol del Camp Nou.

Els socis guardonats van incorporar-se al Club l’any 1944, en un període difícil de postguerra, i en uns moments molt durs per al nostre país i per al FC Barcelona. Ells es van fer-se socis del Barça de molt joves i han mantingut la seva vinculació barcelonista durant 75 anys. Tota una vida de sentiment i amor al Club, i tot un model per a les generacions de socis que han vingut al seu darrere. Entre els socis guardonats es trobava Ramon Faus, pare de l'exvicepresident del Barça, Xavier Faus, que també va estar present a l'acte.

Josep Maria Bartomeu va agrair la fidelitat dels socis que van rebre la insígnia d’or i brillants: “Moltes felicitats i moltes gràcies per tants anys de suport constant. Vosaltres heu pogut viure moltes etapes del nostre Barça, amb moments difícils, però també amb victòries. Durant aquests anys, heu pogut assistir a l’evolució d’un club que l’ha portat a ser un dels millors del món, i a viure els darrers anys els seus millors èxits esportius”.

El president del Barça va recordar que a l’any 1944, quan ells es van fer socis, arribava d’entrenador un mite com Josep Samitier, que en la seva primera temporada al capdavant de l’equip ja va aconseguir la Lliga 1944/45, la segona de la història del FC Barcelona. També va destacar que en aquell any 1944 es va fundar la Penya Solera, la degana de les penyes barcelonistes de la postguerra i que va significar l’inici del moviment penyístic del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut