El Clàssic i com viure el Clàssic com un VIP

El Clàssic i com viure el Clàssic com un VIP

Des de l’espectacle a la Pista de Gel a l’accés a la Players Zone, tot per viure d’una forma diferent un enfrontament del FC Barcelona a l’Estadi blaugrana

Un partit al Camp Nou es pot viure i veure de moltes maneres. Un Clàssic, també. Però una de les més especials és gaudir de l’experiència premium que proposa el FC Barcelona. I és que si la sumem a l’emoció del partit futbolístic més important del món, el resultat que et dóna és una vivència irrepetible.

Això és el que van sentir el passat mes d’octubre Victoria Martí i Ignacio González, de l’empresa Alfa Dyser, Enrique Cid i Carlota Cid, pare i filla, o l’actor i model cubà Juan Betancourt. Tots ells van provar diferents modalitats VIP, com una llotja privada al Camp Nou, poder gaudir de la Player Zone i saludar els jugadors o les activitats, la música i el càtering de la Sala VIP Ice Clàssic, la Pista de Gel convertida en una gran sala per viure la prèvia.

Vols veure quina és la proposta del Club? Doncs no et perdis aquest vídeo i gaudeix de l’experiència amb els nostres protagonistes!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut