El Barça Lassa jugarà la seva sisena Final Four

El Barça Lassa jugarà la seva sisena Final Four

Els blaugranes, que estan disputant la màxima competició europea de clubs per sisena vegada, jugaran novament la fase final de la Champions després d’aconseguir un ple de victòries a l’Elite Round i no perdre cap partit a la Main Round.

Lleida 2012, Tbilisi 2013, Bakú 2014, Lisboa 2015 i Saragossa 2018. Ara, encara amb la seu per decidir, el Barça Lassa de futbol sala apuntarà una ciutat més a la seva col·lecció de Final Four. Perquè els d’Andreu Plaza s’han classificat per a la fase final de la Champions novament, després de quedar primers del grup B de l’Elite Round que aquests dies s’ha jugat al Palau Blaugrana. Els triomfs contra l’Ekonomac (6-1), el Futsal Rekord (3-1) i l’Ugra (0-2) ho han fet possible i completen la tònica que s’ha seguit sempre: si el Barça participa en la Champions, acaba jugant la Final Four.

En aquesta edició, i després que la temporada passada acabés tercer a Saragossa, els rivals seran l’Inter, el Kairat i l'Sporting.

Lleida y Bakú, com a punt de referència

L’any 2012 sempre quedarà en el record de l’imaginari culer, amb la primera Champions assolida en la història del Club. Una final màgica, rodejada de culés, que va catapultar l’equip a la glòria. Molt més lluny quant a kilòmetres, a Bakú, va arribar el segon títol continental un parell de temporades després, quan els blaugranes van superar l’Araz Nacçivan i el Dinamo de Moscou als penals. Ara, i després que la temporada passada el Barça es quedés a les portes de poder tornar a conquistar Europa, tindrà una nova oportunitat.

"És emocionant veure com el Palau sempre hi és"

Si aquesta classificació per a la sisena Final Four de la història de la secció és una realitat, en part també és gràcies a l'afició d'un Palau Blaugrana que, durant els tres dies de l'Elite Round, ha omplert la pista. Superant els 2.000 espectadors en cada partit -contra l'Ugra s'han sumar 3.500-, han estat la força necessària per ajudar l'equip en els moments més difícils. "El Palau sempre respon en les grans ocasions. Ens ha ajudat molt. És emocionant veure que sempre hi és, que són incondicionals. El segon gol l’han fet ell. M’ha agradat veure’l tan immens”, ha dit un Andreu Plaza que, a més, s’ha mostrat molt satisfet amb la feina defensiva de l’equip. Igual que Ferrao, que ha reconegut “no tenir el nostre millor dia amb la pilota, però sí que hem fet un gran esforç”. “Hem demostrat un gran exemple de competitivitat i paciència”, ha afegit.

mini_DSC_5565_1.JPG
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut