Sol·licitud d'invitacions per a la VIII Diada del Soci Solidari

Sol·licitud d'invitacions per a la VIII Diada del Soci Solidari

Les entitats de caire social que vulguin disposar d'entrades han de demanar-ho a través d'un formulari, a partir de les 10 h del divendres 16 de novembre i fins al dimecres 21 de novembre a les 18 h

Per vuitè any consecutiu, el FC Barcelona organitza la Diada del Soci Solidari, una acció que es desenvoluparà coincidint amb el partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei que el Barça jugarà contra la Cultural Leonesa el dimecres 5 de desembre a les 21:30 hores al Camp Nou.

El Club convida a participar en aquesta Diada a associacions i entitats de caire social i posa a la seva disposició invitacions per aquest partit. Les entitats podran sol·licitar un màxim de 50 entrades gratuïtes. El termini de sol·licitud s’inicia el divendres 16 de novembre a les 10 h i finalitzarà el dimecres 21 de novembre a les 18 h.

Totes aquelles entitats de caire social que estiguin interessats en assistir al partit de la Diada del Soci Solidari podran sol·licitar les invitacions a través del següent formulari:

La Diada del Soci Solidari parteix d'una premissa fonamental: poder oferir la possibilitat d’assistir a un partit al Camp Nou a col·lectius d'interès social que col·laboren per millorar la qualitat de vida i la integració de col·lectius en risc o situació de marginació o exclusió social.

La persona que reculli les entrades haurà de signar un compromís amb el Club en què assumeix la responsabilitat i l’obligació que aquestes entrades seran lliurades de forma gratuïta a persones vinculades a col·lectius d’àmbit social i sense ànim de lucre i també que es comprometen a assistir al partit.

Una vegada finalitzi el procés de sol·licitud es procedirà a realitzar un repartiment equitatiu entre totes les entitats de caire social que hagin demanat entrades i s’enviarà un correu electrònic amb el número definitiu d’entrades assignades i la informació sobre la recollida de les mateixes. Les entitats que omplin el formulari i que no tinguin relació amb projectes de caire social només podran  disposar d’invitacions en cas que hi hagi suficient disponibilitat.

A partir del dia 26 de novembre es contactarà amb totes les entitats per informar sobre la recollida.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut