Un Palau Blaugrana de Champions

Un Palau Blaugrana de Champions

La pista del Barça Lassa ja es prepara per a l’Elite Round i escalfa motors per intentar ajudar els d’Andreu Plaza per accedir a la Final Four

Aquesta setmana, al Palau, torna la Champions. El Barça Lassa ho donarà tot i l’afició s’hi deixarà la veu. Tot plegat per intentar arribar a la Final Four, en una ronda on jugar a casa, amb l’al·lè dels teus, pot ser determinant. Els d’Andreu Plaza saben que només val quedar primer d’un grup on hauran de lluitar contra Gazprom-Ugra, Ekonomac i Futsal Rekord.

L’objectiu, doncs, es repetir la classificació que ja es va assolir la temporada 2011/12 i la 2014/15, els dos únics precedents amb l'Elite Round jugada al Palau. Un pavelló que ja ha demostrat la seva força, ja que és una de les pistes amb més color de la LNFS. La màgia del Palau, en diuen, de fet.

Amb el caliu de l’aficionat blaugrana, el Barça Lassa jugarà tres partits. El primer serà dijous 15/11, a les 21.15 h, contra l’Ekonomac serbi de l’ex blaugrana Igor. Divendres serà el torn de veure’s les cares contra el Record Bielsko-Biala de Polònia (21.15 h), mentre que diumenge dia 18/11 serà el torn del, ‘a priori’, plat fort: Barça Lassa – Gazprom Ugra (13.15 h).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut