El president Bartomeu assisteix a la inauguració de la nova seu de la Peña Leonesa FC Barcelona

El president Bartomeu assisteix a la inauguració de la nova seu de la Peña Leonesa FC Barcelona

L’acte, que va coincidir amb el partit de la Copa del Rei, també va comptar amb la presència els directius Jordi Moix i Pau Vilanova

Aprofitant el desplaçament del FC Barcelona a León pel primer partit de la Copa del Rei contra la Cultural Leonesa, la Peña Leonesa FC Barcelona va inaugurar la seva nova seu social dimecres passat.

L’acte va comptar amb l’assistència de Jordi Moix, vicepresident tercer del FC Barcelona i responsable de l’Espai Barça; i, com és més habitual, Pau Vilanova, membre de la junta directiva, i Juan Carlos Rodríguez, exjugador i membre de l’ABJ, entre altres penyistes blaugranes i personalitats del món penyístic.

Així mateix, el president del Club, Josep Maria Bartomeu, també va assistir-hi excepcionalment. La Normativa estableix que en aquest tipus d’esdeveniments hi hagi la representació del Club sempre que sigui possible, però, en situacions extraordinàries com en aquest cas, en què una representació superior casualment es troba a la ciutat per raons especials, i si l’agenda els hi permet, estan encantats de poder assistir a l’acte.

La jornada va començar amb el descobriment de la placa i el president de la Peña Leonesa FC Barcelona, Félix Romasanta, donant la benvinguda a tots els presents i, en especial, a Josep Maria Bartomeu, acollint-los a la seu com a “casa seva”, tal com va declarar Romasanta.

Seguidament, Nicolás Pérez, president de la Federació de Penyes Barcelonistes de Castilla i Lleó, va dirigir unes paraules als penyistes i va intercanviar la bufanda amb el president de la Federació de Peñas Culturistas, Marcelino García, com a mostra d’unió d’ambdues aficions.

Els parlaments van continuar amb Juan Carlos Rodríguez, que al finalitzar va lliurar un llibre de l’ABJ a Félix Romasanta com a mostra d’afecte i agraïment. Per acabar, els penyistes blaugranes van gaudir d’un berenar en què van poder degustar productes típics de la localitat, abans de recolzar l’equip amb la seva victòria de 0-1.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut