La Penya Blaugrana Sant Vicenç de Castellet celebra el seu 40è Aniversari

La Penya Blaugrana Sant Vicenç de Castellet celebra el seu 40è Aniversari

A l’acte va assistir el directiu del FC Barcelona, Pau Vilanova, i l’exjugador Javier Sánchez Jara

La Penya Blaugrana Sant Vicenç de Castellet va celebrar ahir el seu 40è Aniversari al municipi barceloní. L’acte va comptar amb la presència del membre de la junta directiva del FC Barcelona, Pau Vilanova; de l’exjugador i membre de l’ABJ, Javier Sánchez Jara; del president de la Federació de Penyes Barcelonistes del Bages, Berguedà i La Cerdanya, Ramon Burniol; i del president de la PB Sant Vicenç de Castellet, Josep Gomáriz.

Entre altres representants del món penyístic blaugrana, també van assistir personalitats institucionals de la localitat, com ara Antoni Calveras, regidor d’Urbanisme i Esports de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet, o Jean Hakolimana, rector de la població.

La jornada va iniciar-se amb una missa a l’Església Parroquial i, seguidament, el directiu Pau Vilanova va donar la benvinguda als presents amb una copa de cava a l’Auditori M. Carme Grauvilardell on es va realitzar el lliurament de records als socis i sòcies amb 40 anys d’antiguitat. Cap al migdia, els penyistes culers van traslladar-se al pavelló esportiu municipal on van ser acollits amb un concert inicial.

Després dels parlaments en què van participar els representants ja mencionats, es va procedir al dinar commemoratiu del 40è aniversari i es va acabar amb el comiat i la tallada del pastís.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut