Glasgow City - FC Barcelona Femení (prèvia): Amb l’objectiu de rematar la feina

Glasgow City - FC Barcelona Femení (prèvia): Amb l’objectiu de rematar la feina

20.30 hores (CET), Barça TV, streaming fcbarcelona.cat i Facebook/FCBFemeni: Les blaugranes disputaran el partit de tornada de la Champions League amb l’avantatge del 5-0 de l’anada però sense relaxació

Fer bo el resultat de l’anada: el 5-0 del Miniestadi. Aquest és l’objectiu del FC Barcelona Femení en el duel que es disputarà aquest dijous a Petershill Park escocès a les 20.30 hores (CET). Les blaugranes arriben al duel de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions davant del Glasgow City amb bones sensacions després d’imposar-se també al Betis (3-0) en el darrer compromís.

Tot i el resultat del partit d’anada, les blaugranes –amb la lliçó apresa del Kazakhstan en la ronda anterior- hauran d’estar concentrades davant un conjunt potent físicament i que jugarà davant la seva afició. A més, el Glasgow City es troba ben rodat a l’estar disputant la part final de la seva temporada. I comptarà amb un important reforç moral, ja que s’acaba de proclamar campió de Lliga.

El Barça viatjava a Escòcia a amb 19 futbolistes, totes les disponibles excepte Aitana. Cal recordar que Martens i Van der Gragt segueixen amb la seva recuperació, que Hamraoui està sancionada per acumulació d’amonestacions i que Pina està concentrada amb Espanya sub-17.

Amb tot, el Barça buscarà la que seria la quarta classificació consecutiva per als quarts de final de la màxima competició continental.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut