Autocrítica i ganes de reacció

Autocrítica i ganes de reacció

El Barça Lassa té una magnífica oportunitat de refer-se de l’empat a Cartagena en la seva visita a O Parrulo (dimarts, 19h, LaLiga TV)

Només 72 hores després de l’ensopegada a Cartagena (5-5), el Barça Lassa afronta un nou compromís de lliga a la pista de O Parrulo en partit avançat de la desena jornada per la disputa de la Champions (dimarts, 19h, LaLiga TV). La principal novetat per al partit és el retorn de Boyis a la convocatòria, un cop superades les molèsties cervicals. Plaza s’endú 13 jugadors a Ferrol i haurà de descartar un jugador abans del partit. Són baixa Rivillos i Roger.

Autocrítica de Plaza

El tècnic del Barça Lassa ha fet autocrítica abans de viatjar a Galícia. "Dissabte va faltar reacció des de la banqueta i m'atribueixo tota la responsabilitat de l’empat”, ha argumentat el tècnic, que també demana “no obsessionar-se amb la defensa del porter-jugador perquè és una situació que ja hem demostrat que dominem bé”. “Ara cal superar ràpid la frustració per l'empat i tirar endavant el partit contra O Parrulo”, també ha dit Plaza.

O Parrulo, un rival perillós

Plaza i Adolfo adverteixen del potencial de O Parrulo. “És un equip molt ben treballat i que s’ha reforçat molt bé amb jugadors com Jesulito, Chano, Rubi i Adri”, avisa Adolfo. En el mateix sentit s’ha expressat el tècnic. “Han fet un pas endavant i ja van demostrar contra Inter que ens poden posar les coses molt difícils”, avisa Plaza.

Sobre l’empat a Cartagena, Adolfo ha reconegut que “és un ensopegada que fa mal però tenim la sort de tenir un altre partit de seguida i és una bona oportunitat per corregir els errors i reaccionar ràpidament amb una victòria”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut