Barça B – CD Ebro: Empat treballat al Miniestadi (1-1)

Els de Garcia Pimienta sumen un punt contra un cuer molt voluntariós en el debut de Moussa Wague amb l’equip

El filial blaugrana ha empatat contra el CD Ebro (1-1) en el partit disputat al Miniestadi corresponent a l’onzena jornada de Lliga. Els barcelonistes, que han dominat a la primera part, s’han avançat al marcador gràcies a un gol de Mujica al minut 15. A la represa, però, l’equip aragonès ha augmentat el ritme i al minut 55 ha igualat el matx amb una diana de Gerrit. Tot i intentar-ho fins al darrer segon, els de Garcia Pimienta no han pogut aconseguir el segon gol que els donés el triomf. El duel, a més, ha deixat el debut en partit oficial de Moussa Wague amb el filial als 75 minuts de joc.

El Barça B ha sortit al partit amb la idea clara de controlar la pilota, però el CD Ebro ha gaudit de les primeres aproximacions perilloses a la contra. Els jugadors del filial blaugrana no han perdut la compostura, i al minut 15 Mujica ha fet l’1-0 en aprofitar un refús del porter rival després d’un xut de Carles Pérez. A partir del gol, el conjunt culer ha sabut trobar espais a la defensa rival i ha pogut combinar amb més facilitat gràcies a la seva qualitat.

El bon joc desplegat en aquests minuts ha permès que el filial blaugrana gaudís de bones ocasions per eixamplar distàncies. I, al minut 27, Carles Pérez ha estat a punt de fer el segon gol del Barça B en una gran jugada individual, però Salva de la Cruz l’ha evitat amb una bona aturada. El conjunt entrenat per Manolo González, però, no s’ha arronsat, i al minut 29 ha tingut una doble ocasió a la sortida d’un córner. Els barcelonistes han dominat la resta del primer temps, però l’electrònic no s’ha mogut.

Tot i intentar-ho, no arriba el gol de la victòria

A l’inici de la represa el CD Ebro ha imprès un ritme més elevat i ha obligat Jokin Ezkieta a fer dues aturades de mèrit al minut 50. Tot i això, el porter blaugrana no ha pogut evitar que Gerrit fes el gol de l’empat al minut 55 en un xut des de la frontal. Aquesta diana ha igualat el joc, i tots dos conjunts han disposat d’ocasions per avançar-se al marcador.

Pimi ha provat de canviar el rumb del partit amb els canvis, i al minut 79 Riqui Puig ha tingut a les seves botes el gol en un tir des de fora l’àrea, sense fortuna. Als minuts finals cap dels dos equips ha aconseguit dominar el camp, i l’àrbitre ha xiulat el final del partit sense poder trencar les taules. Amb aquest resultat, els de Garcia Pimienta se situen com a sisens classificats i es reafirmen en les posicions capdavanteres de la classificació.