L’estrena golejadora dels brasilers del FC Barcelona

L’estrena golejadora dels brasilers del FC Barcelona

Amb la diana d’aquest dimarts a San Siro, Malcom s’uneix a la llista de futbolistes brasilers que han marcat amb la samarreta blaugrana

Malcom ja coneix què suposa marcar amb la samarreta del FC Barcelona. El jugador blaugrana va marcar el 0-1 de l’Inter-Barça. Una diana clau per avançar els blaugranes en el marcador i alhora per contribuir a la classificació dels d’Ernesto Valverde per als vuitens de final de la Lliga de Campions. La diana va arribar en el quart partit oficial que ha disputat el ‘14’ blaugrana amb la samarreta barcelonista i el primer a la màxima competició europea.

El gol d’aquest dimarts contra l’Inter va servir per fer justícia a la insistència blaugrana després de gaudir nombroses ocasions per estrenar el marcador al minut 83. El xut ras i fort de Malcom des de fora de l’àrea acabaria superant el porter Handanovic per situar el 0-1 i que serviria per certificar la classificació dels barcelonistes per als vuitens de final per quinzena temporada consecutiva.

Altres estrenes de jugadors brasilers

Malcom és el darrer brasiler que s’uneix a una llarga llista de jugadors brasilers que han marcat amb el FC Barcelona. Romário va estrenar-se ràpidament com a golejador culer, amb un hat-trick contra la Reial Societat que seria el preludi del que acabaria aportant com a blaugrana. Ronaldo també va estrenar-se amb molta força, al Camp Nou amb un doblet contra l’Atlètic de Madrid (5-2).

Un altre brasiler que cal recordar per la seva estrena com a golejador barcelonista és Rivaldo, amb un doblet contra la Reial Societat en la victòria per 3-0. Un altre futbolista brasiler que va enamorar amb la seva màgia el Camp Nou va ser Ronaldinho. El seu golàs davant el Sevilla en la coneguda nit del gaspatxo està en el record de tots els culers. Pel que fa a Neymar Jr, va marcar el seu primer gol en l’anada de la Supercopa d’Espanya contra l’Atlètic de Madrid. Una diana que va servir per acabar aixecant el títol al Camp Nou en empatar 0-0 a la tornada.

No et perdis l’estrena golejadora d’alguns dels brasilers del Barça i reviu el seu primer gol com a culer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut