Els convocats blaugrana per als compromisos internacionals

Els convocats blaugrana per als compromisos internacionals

Jordi Alba és la gran novetat en les convocatòries de seleccions amb presència blaugrana

El FC Barcelona tornarà a tenir una nodrida presència d’internacionals en els propers duels de seleccions arreu del món. Fins ara, s’ha confirmat que l’equip aportarà fins a onzejugadors a seleccions nacionals.

Jordi Alba és la gran novetat, ja que el lateral de l’Hospitalet ha estat cridat per Luis Enrique per als compromisos contra Croàcia –UEFA Nations League– i Bòsnia-Hercegovina –amistós– de la selecció espanyola. Al ‘18’ blaugrana l’acompanyaran Sergio i S. Roberto, que també torna a la convocatòria de l’extècnic culer després de la seva absència a la darrera llista per lesió.

Arthur i Coutinho ja havien estat cridats per Tite el 26 d’octubre per als amistosos del Brasil contra l’Uruguai i el Camerun. A més, Ronald Koeman també havia convocat el 31 d’octubre Jasper Cillessen per als duels de la UEFA Nations League contra França i Alemanya. Arturo Vidal també ha sigut convocat per Reinaldo Rueda per disputar els amistosos davant Costa Rica i Honduras. 

També hi serà I. Rakitic, convocat per Zlatko Dalic per al doble duel oficial de Croàcia contra Espanya i Anglaterra, i O. Dembélé estarà a les ordres de Didier Deschamps per als duels contra Holanda i l’Uruguai. Precisament la selecció d'Uruguai ha fet pública també la seva llista, on apareix Luis Suárez per disputar els partits amistosos contra França i Brasil. Ballou també ha estat convocat per la selecció de Canada per disputar els compromisos internacionals. 

Vermaelen, baixa per a l’aturada de seleccions

Qui no constarà a la selecció belga serà el central blaugrana Thomas Vermaelen, lesionat. El ‘24’ no podrà jugar amb els red devils contra Islàndia i Suïssa per la lesió al bíceps femoral que es va fer, precisament, en la darrera aturada de seleccions, el dia 13 d’octubre.

Entre aquest dijous i divendres s’aniran confirmant les llistes definitives de tots els combinats nacionals per als pròxims partits de seleccions, que es disputaran entre les jornades 11 i 12 de Lliga, és a dir, entre els duels contra el Reial Betis i l’Atlètic de Madrid.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut