Ernesto Valverde: “Estan necessitats de punts, serà perillós”

Ernesto Valverde: “Estan necessitats de punts, serà perillós”

El tècnic blaugrana ha destacat la perillositat del Rayo Vallecano, “un rival que ha aconseguit resultats molt ajustats en la majoria dels partits i que destaca per tenir jugadors hàbils del mig camp cap endavant”

“Ens enfrontem a un bon rival. El Rayo té un caràcter ofensiu i té jugadors molt hàbils del mig camp cap endavant. A més, la majoria dels partits que ha disputat han estat molt ajustats”, ha explicat Ernesto Valverde en la roda de premsa prèvia al duel contra el Rayo Vallecano, aquest dissabte a Vallecas (20.45 hores).

El tècnic blaugrana també ha destacat la perillositat del conjunt madrileny: “Hem de tenir cura perquè és un equip que juga bé, està necessitat de punts i serà complicat”. “La derrota de Leganés és una referència. Aquests partits serveixen per aprendre. No volem cometre el mateix error”, ha advertit el tècnic barcelonista.

Preguntat per la bona dinàmica de l’equip, el tècnic blaugrana ha destacat el bon paper dels jugadors: “L’equip ha fet un pas endavant en tots els sentits i ara no podem posar-nos a valorar si el rival és inferior o superior. Sempre hem d’anar a buscar els tres punts”. Valverde també s’ha referit a Leo Messi, sobre qui ha assegurat que encara cal esperar: “El més normal seria que s’incorporés progressivament als entrenaments per tal de mantenir la forma, però hem d’esperar perquè tot just fa dues setmanes i és aviat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut