Revulsius amb gol

Revulsius amb gol

El FC Barcelona encadena quatre partits consecutius amb dianes de jugadors que han començat des de la banqueta

Ernesto Valverde ha donat amb la tecla en els canvis. El FC Barcelona encadena quatre partits consecutius amb dianes de jugadors que van començar des de la banqueta. Aquests gols s’han traduït en valuosos punts a la Lliga, un gran resultat a l’anada de Copa i la ràpida classificació per als vuitens de la Champions.

El primer gol d’aquesta ratxa té Arturo Vidal com a autor. El xilè va saltar al terreny de joc a pocs minuts del final del Clàssic i va posar la cirereta a la golejada culer amb el 5-1 definitiu. Tres dies després, Clement Lenglet entrava a la segona meitat i feia el gol de la victòria en l’anada de Copa al camp de la Cultural Lleonesa.

La ratxa de canvis amb gol va continuar a Vallecas, on Dembélé va anotar el 2-2 que iniciava la remuntada culer havent arrencat des de la banqueta. L’últim a afegir-se a aquesta bona ratxa ha estat Malcom, autor de l’única diana blaugrana al Giuseppe Meazza. El seu gol val un punt que assegura la classificació per als vuitens.

Coutinho i Munir engreixen la llista

Aquesta bona ratxa golejadora dels suplents s’explica des de la bona lectura dels partits que fa Ernesto Valverde. De fet, abans aquest curs tant Coutinho (contra l’Alabès) com Munir (contra l’Athletic Club) ja van anotar gols decisius a la Lliga havent sortit des de la banqueta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut