Venda d’entrades per al partit al camp de l'Atlètic

Venda d’entrades per al partit al camp de l'Atlètic

Els socis poden adquirir les seves entrades per al partit de Madrid des del dilluns 12 de novembre a les 10 hores i fins al divendres 16 de novembre a les 15.00 hores

La venda de les entrades per al partit de Lliga que enfrontarà l'Atlètic i el FC Barcelona, el dissabte 24 de novembre a l’estadi Wanda Metropolitano de Madrid (20.45 h), començarà el dilluns 12 de novembre a les 10.00 hores i finalitzarà el divendres 16 de novembre a les 15.00 h, o quan s’exhaureixin les 379 entrades disponibles.

Cada soci pot demanar una entrada, i es poden agrupar fins a quatre socis a la petició. El preu és de 142 euros, i les localitats estaran ubicades a la zona visitant (Fons Nord-Tribuna).

Queden exclosos de l’adquisició d’entrades els socis menors de 6 anys, aquells amb quotes de soci impagades i els sancionats per la Comissió de Disciplina. La compra es podrà fer a través de la passarel·la de la web, on caldrà identificar-se amb la clau i el codi personal (link de compra a sota d’aquest text).

Les entrades seran nominals i intransferibles, i les haurà de recollir personalment cada soci a Madrid, prèvia identificació. La informació de la recollida s’enviarà per correu als socis que hagin comprat l’entrada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut