Glasgow City FC – Barça Femení: Cap als quarts de final! (0-3)

Les de Fran Sánchez han superat amb comoditat el conjunt escocès també a la tornada i seran, per quarta temporada consecutiva, entre les vuit millors d’Europa

El Barça Femení ha segellat la seva classificació per als quarts de final de la Champions League femenina després de vèncer el Glasgow City per 0-3 (0-8 al global) a terres escoceses. El doblet de Duggan (mins. 13 i 50) i un gol d’Alexia al 48 han certificat el triomf culer en un matx on les futbolistes culers han estat molt superiores al conjunt local, que ha creat molt poc perill. El matx, a més, ha deixat el debut de Candela Andújar a la competició amb 18 anys, després de sortir a la gespa a la segona meitat.

L’onze del tècnic blaugrana era una declaració d’intencions: no s’acceptaven sorpreses. I el primer gol blaugrana ha arribat als tretze minuts de joc. Andrea Pereira ha filtrat una pilota a l’espai perquè Duggan definís amb gran qualitat davant d’Alexander. La diana ha augmentat el domini culer en el joc, controlat a la perfecció per les jugadores blaugrana.

Les de Sánchez han monopolitzat la pilota i han creat ocasions amb molta freqüència, especialment amb arribades des dels laterals i amb xuts llunyans. L'equip ha fregat el segon gol just abans del descans, però s'ha arribat al minut 45 amb només un gol i la sensació que n'arribarien més.

Dos gols ràpids a la represa per certificar el triomf

I en el primer atac de la segona part, Alexia ha anotat el segon gol. La de Mollet del Vallès ha rebut una gran passada filtrada de Losada, i ha picat l’esfèric per sobre d’Alexander als 48 de joc. I immediatament després, al minut 50, Duggan ha anotat la seva segona diana. La ‘16’ culer ha controlat a la perfecció una passada d’Andressa des de l’esquerra i ha afusellat la portera local des de prop per anotar el 0-3.

Després d’aquest gol, Sánchez ha atorgat descans a María León, Losada i Andonova i ha donat entrada a Leila, Bussaglia i Candela, que ha debutat a la màxima competició continental amb només 18 anys. L’equip, tot i això, no ha baixat la producció ofensiva i ha fregat el gol en múltiples ocasions, especialment a les botes d’Alexia.

Tot i les subsititucions introduïdes pel tècnic local, el Glasgow City no ha creat perill a la porteria de Paños, i l'equip ha sumat un gran triomf per certificar, per quarta temporada consecutiva, la seva presència entre els vuit millors equips del continent.