Rayo Vallecano – FC Barcelona: El líder vol continuar la ratxa

Rayo Vallecano – FC Barcelona: El líder vol continuar la ratxa

(20.45 hores, Movistar Partidazo) Els blaugranes visiten Vallecas en l’onzena jornada de Lliga amb l’objectiu d’allargar la ratxa i continuar liderant la classificació

No s’atura la feina a Can Barça. Després del triomf en el debut a la Copa davant la Cultural Lleonesa (0-1), torna la Lliga amb una visita exigent. Els blaugranes viatgen fins a Vallecas per enfrontar-se al Rayo Vallecano (20.45 hores, Movistar Partidazo) en el matx corresponent a l’onzena jornada del campionat de Lliga.

El FC Barcelona es troba en un gran moment. I és que, després de tornar de la darrera aturada per seleccions, els de Valverde acumulen quatre victòries en quatre partits. Els culers són líders tant a la Lliga com al seu grup de la Champions, però al davant es trobaran un Rayo necessitat de punts. Els de Michel són penúltims a la classificació, fet que els fa encara més perillosos.

Raul de Tomás, màxim golejador de l'equip amb tres gols

Al conjunt madrileny destaca el davanter Raúl de Tomas, màxim golejador de l’equip amb tres gols a la Lliga. A més, compta amb altres jugadors d’experiència com Trejo, Adri Embarba, Kakuta, Imbula i Amat, que sens dubte intentaran posar les coses difícils als barcelonistes. Els rayistes, però, no guanyen des del 14 de setembre, i des de llavors acumulen vuit partits sense vèncer, amb quatre derrotes i quatre empats.

Pel que fa als culers, Ernesto Valverde no podrà comptar amb les baixes per lesió de Leo Messi, Samper, Umtiti i Vermaelen. A més, han quedat fora de la convocatòria per decisió tècnica Denis Suárez i Malcom. El tècnic blaugrana ha destacat en roda de premsa que “el Rayo és un equip amb caràcter ofensiu, amb intenció de pressionar a dalt i amb jugadors hàbils”. I ha afegit: “És un equip que juga bé, caldrà tenir molta cura. Tindrem al davant un bon conjunt, necessitat de guanyar, i serà complicat”. Sens dubte, espera un desplaçament exigent per a un líder que vol continuar guanyant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut