La convocatòria per visitar el Rayo

La convocatòria per visitar el Rayo

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 18 jugadors citats per afrontar l’onzena jornada de La Liga aquest dissabte (20.45 hores)

Torna la Lliga en una altra setmana de tres partits per als de Valverde. El Barça visitarà el Rayo Vallecano per jugar l’onzena jornada de La Liga i continuar liderant la classificació. Per al Rayo Valllecano-FC Barcelona, que es disputarà a l’estadi de Vallecas a les 20.45 hores, Valverde ha facilitat aquest dimarts la llista de 18 convocats.

Per a aquest matx el tècnic blaugrana ha decidit convocar els futbolistes següents: Ter Stegen, Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Coutinho, Arthur, Suárez, O. Dembélé, Rafinha, Cillessen, Lenglet, Jordi Alba, Munir, S. Roberto, Vidal, Aleñá i Chumi. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Denis Suárez i Malcom. Messi, Samper, Umtiti i Vermaelen són baixa per lesió.

Darrera sessió abans del partit

Aquest divendres l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Rayo. La sessió ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova, a més de Messi i Umtiti. Qui també s’ha entrenat amb el primer equip ha estat el central del filial Chumi. D’aquesta manera, els blaugranes han acabat de preparar el compromís de Vallecas a La Liga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut