HC Vardar – Barça Lassa: Duel per trencar la igualtat de líders

HC Vardar – Barça Lassa: Duel per trencar la igualtat de líders

Els blaugranes, en plena ratxa de bons resultats, busquen una victòria a Macedònia que els deixi en solitari al capdavant d’un grup A que ara té quatre equips amb 10 punts

El grup A de la VELUX EHF Champions League treu fum. Ara mateix hi ha un quàdruple empat al capdavant a 10 punts, i el Barça Lassa visita aquest diumenge (17:00h, Esport3) el Vardar amb l’objectiu de situar-se líder en solitari. Els culers acumulen cinc victòries consecutives a la màxima competició continental, i volen allargar la ratxa al Jane Sandanski de Skopje, un dels pavellons més difícils de les últimes temporades. Al davant tindrà un Vardar que, tot i perdre alguns dels seus puntals dels últims cursos, segueix sent un ferm candidat per arribar a la Final Four.

Abans de viatjar a Skopje, Xavi Pascual advertia que al Vardar no se l’ha de valorar per allò que ha aconseguit en les últimes temporades, sinó per l’equip que és actualment. Els macedonis també sumen cinc victòries i una derrota -a la pista del Kielce (31-27)- i s’estan mostrant molt sòlids a casa seva. Campions d’Europa fa dues temporades, el Vardar ha perdut homes com Cindric o l’exblaugrana Arpad Sterbik, però mantenen jugadors tan potents com Dibirov, Cupic, Borozan o Kristopans.

El duel d’aquest diumenge al Jane Sandanski serà el primer assalt entre tots dos conjunts, ja que d’aquí a sis dies (dissabte 17, 19:00h), al Palau Blaugrana, Barça Lassa i Vardar tornaran a veure’s les cares. La igualtat és màxima al grup A, i cada punt és or. El Rhein-Neckar Löwen i el Kielce han guanyat els seus respectius partits, i s’han situat també amb 10 punts, deixant un quàdruple empat a falta del duel entre culers i macedonis.

Xavi Pascual s’ha endut a Skopje els 17 jugadors de la plantilla ja que els blaugranes, un cop acabi el partit, es desplaçaran directament a Pamplona, on el dimarts jugaran una nova jornada de Lliga Asobal contra l’Anaitasuna.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut