Xavi Pascual: “És un partit molt complicat en una pista molt difícil”

Xavi Pascual: “És un partit molt complicat en una pista molt difícil”

L’entrenador blaugrana destaca la qualitat dels jugadors del RK Vardar i alerta de la complexitat de guanyar a la seva pista

Xavi Pascual ha volgut posar èmfasi en la dificultat que implica jugar contra un equip com el conjunt macedoni que "va guanyar la Champions League fa dos anys". Per a l’entrenador del conjunt culer “tot i els canvis que ha sofert l’equip, el Vardar ha demostrat que manté el nivell dels seus jugadors, serà un partit molt complicat en una pista molt difícil”. Krištopãns, Borozan, Skube o Karačić són alguns dels jugadors rivals que Pascual ha senyalat com els més perillosos.

Per això, el tècnic culer ha volgut deixar clar que “davant d’aquest equip no ens podem relaxar, mereixen tots els respectes. Ara mateix són un tros d’equip”. En aquest sentit, Xavi Pascual ha senyalat que la manera de poder endur-se una victòria del camp de RK Varder és “fer el nostre joc”.

Més enllà dels dos punts, ambdós equips es juguen el liderat del grup A de la VELUX EHF Champions League (tots dos tenen 10 punts). Per a aquest partit, Pascual s’ha endut els 17 jugadors de la primera plantilla, ja que l’equip viatjarà directament a Pamplona per disputar el partit de dimarts contra l’Anaitasuna. El Barça Lassa es tornarà a enfrontar al RK Vardar el proper dissabte al Palau Blaugrana a les 19.00 hores.   

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut