Duel de llegendes a Milà

Duel de llegendes a Milà

Els Barça Legends s’enfrontaran a l’Inter Forever a la Piazza Città di Lombardia de la ciutat italiana aquest dimarts a les 16.15 hores

Els Barça Legends jugaran dimarts, dia 6 de novembre, contra l’Inter Forever, el combinat de llegendes del conjunt interista. El partit es disputarà a les 16.15 hores a la Piazza Città di Lombardia de la ciutat del nord d’Itàlia, on s’instal·larà un camp especial per a l’esdeveniment. El format del matx serà de 5 contra 5 amb una durada de 25 minuts per part i un descans de 5 minuts. L’enfrontament es podrà seguir a través del senyal televisiu de l’Inter Milà i en streaming a la pàgina web oficial del Futbol Club Barcelona.

Els representants blaugrana 

Per part blaugrana els convocats pel tècnic Albert Ferrer són: Albert Jorquera, Jon Andoni Goikoetxea, Juliano Belletti, Gaizka Mendieta, Frederic Dehu, Òscar Arpón, Juan Carlos Rodríguez, Gabri Garcia i Fernando Navarro.

La convocatòria interista

El tècnic de l’Inter, Forever Francesco Toldo, ha escollit per al duel: Julio César, Javier Zanetti, Marco Materazzi, Nico Burdisso, Francesco Toldo, Paolo Orlandoni, Luis Figo, Nicola Ventola, Esteban Cambiasso i David Suazo. 

Aquest enfrontament de llegendes serà la prèvia del partit de Champions entre l’Inter i el Futbol Club Barcelona a l’estadi Giuseppe Meazza (21.00 h). Està previst que l’expedició dels Barça Legends, un cop finalitzat el partit d’exhibició, es desplaci a l’estadi per poder presenciar el duel en directe.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut