FC Barcelona - Betis: Es trenca el fortí blaugrana (3-4)

FC Barcelona - Betis: Es trenca el fortí blaugrana (3-4)

Més de dos anys després, els de Valverde han caigut derrotats en Lliga al Camp Nou, en un partit emocionant en què els gols de Junior, Joaquin, Lo Celso i Canales han neutralitzat el doblet de Messi i la diana d’Arturo Vidal

Derrota del FC Barcelona al Camp Nou més de dos anys després. Els de Valverde han caigut contra el Betis, en la jornada 12 de la Lliga, i han posat punt i final a una ratxa que s’allargava a la competició domèstica des del setembre del 2016, quan l’Alabès va guanyar per 1-2. Perquè, en un partit emocionant i de futbol ofensiu total, els de Setien han estat més efectius. I és que els gols de Junior, Joaquin, Lo Celso i Canales han neutralitzat el doblet de Messi, el dia del seu retorn després de la lesió, i el gol d’Arturo Vidal.

Un partit boig, que ha tingut de tot i que ha mantingut la tensió fins al final –Messi ha fet el 3-4 final al minut 90. Tot i començar perdent per 0-2, el Barça no s’ha rendit i ha buscat l’empat, però els contracops del Betis han fet mal un Barça que, malgrat tot, seguirà ocupant la primera posició de la taula, amb 24 punts.

El Betis colpeja primer

Tot i que el Barça ha començat molt bé, amb arribades a l’àrea comandades per un Messi que ha tornat a exercir de líder en el seu retorn després de la lesió, el gol del Betis, el que ha obert el marcador, ha fet mal els del Valverde. Perquè, després que Junior Firpo hagi finalitzat una passada de William Carvalho al contracop, en la diana dels andalusos (0-1, min 19), han començat a aparèixer els primers maldecaps. Malgrat tot, Lenglet ha estat a punt de tallar-los de soca-rel, ja que ha tingut l’empat en una rematada de primeres des de l’interior de l’àrea que Pau López ha salvat ‘in extremis’. Els de Setién, però, han estat més efectius i han fet el segon gol quan Joaquín, amb una rematada de primeres, ha enviat l’esfèrica al fons de la xarxa molt ajustada al pal dret de la porteria de Ter Stegen (0-2, min 30).

Un resultat negatiu que no ha fet baixar els braços d’un Barça que ho ha intentat. Especialment a la represa, quan els de Valverde han sortit amb una marxa més i han posat en vertaders problemes la defensa del Betis. El premi ha arribat de penal, quan Messi ha pogut transformar una falta a l’interior de l’àrea sobre Jordi Alba (1-2, min 68).

Gerro d’aigua freda per partida doble

El Barça, que havia fet el que feia tanta estona que buscava, ha sortit a buscar l’empat. El Camp Nou, conscient de la importància, ha pressionat de valent, però la mala sort s’ha posat del costat dels blaugranes. Perquè, en una jugada al contraatac, un xut creuat de Lo Celso que Ter Stegen no ha pogut blocar ha acabat al fons de la porteria (1-3, min 70). Acció cruel, però que el Barça ha tornat a intentar capgirar. El gol d’Arturo Vidal, després d’una assistència de Munir, ha donat esperances els de Valverde (min 79), tot i que la vermella que ha vist Rakitic –doble amonestació (min 80)- i el gol que ha fet Canales amb el Barça buscant el gol de l’empat han trencat novament el duel (2-4, min 82).

El partit encara ha gaudit d’un final emocionant, després que Messi fes el 3-4 al minut 90 amb assistència d’Arturo Vidal, però no hi ha hagut temps per més i el Camp Nou ha viscut la seva primera derrota de la temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut