Fran Sánchez: “Anirem amb la mentalitat de guanyar el partit”

Fran Sánchez: “Anirem amb la mentalitat de guanyar el partit”

El tècnic blaugrana ha destacat que “viatgem sense tenir la urgència que teníem en el partit de tornada de l’anterior ronda, però volem guanyar i seguir amb el bon joc”

Aquest dijous torna la Lliga de Campions i ho fa amb un duel a Glasgow en què les blaugranes han de defensar el 5-0 aconseguit a l’anada. “Anirem amb la mentalitat de guanyar el partit i seguir amb el bon joc, tot i que és cert que tenim un bon resultat de l’anada i això ens fa afrontar el duel sense la urgència que teníem en la tornada de l’anterior eliminatòria”, ha analitzat l’entrenador barcelonista Fran Sánchez.

El preparador blaugrana també s’ha referit al bon joc de l’equip: “Veurem si hi ha rotacions. L’equip ha mostrat bon nivell independentment de qui jugui”. A més, Fran Sánchez s’ha referit a l’atapeït calendari de les culers: “És cert que portem molts partits en aquestes tres setmanes, però el calendari és així”.

Patri Guijarro: “Hem de jugar com si fos el duel d’anada”

La jugadora del Barça Femení Patri Guijarro s’ha referit al partit d’aquest dijous: “Hem de jugar el partit com si fos el duel d’anada i hem d’anar com si estiguéssim al Mini si bé jugarem a fora”. Finalment, Patri també ha fet referència al seu moment dolç de cara a porteria: “Si marco és benvingut, però no em considero una golejadora. L’important és poder ajudar a l’equip”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut