La calma abans de la tempesta

La calma abans de la tempesta

El Barça Lassa comença a preparar sense els internacionals espanyols el partit contra Cartagena de dissabte, el primer d’una marató de 6 partits en 15 dies amb molt en joc

El Barça Lassa ha tornat aquest dimarts als entrenaments amb les absències ja conegudes dels 4 internacionals espanyols – Juanjo, Adolfo, Aicardo i Lozano- que disputen dos amistosos contra Rumanía.

Andreu Plaza, doncs, ha començat a preparar el partit contra Cartagena amb només 10 efectius. Roger encara la fase final de la recuperació de la lesió a la cuixa esquerra i ja ha començat a treballar amb el grup, mentre que Boyis continua al marge per unes molèsties a les cervicals. Els internacionals s’incorporaran dijous i Plaza tindrà dos dies amb tot el grup per preparar el partit de dissabte.

Marató de partits

El partit del proper dissabte a Cartagena inaugura una marató de 6 partits en 15 dies. Després de Cartagena, el Barça Lassa té dos partits de lliga més: contra O Parrulo a Galícia, el dimarts dia 6 de novembre; i contra el líder Palma Futsal, el dissabte dia 10 de novembre. I la setmana següent ja aterra l’Elite Round al Palau amb tres partits i un bitllet per a la Final Four de la Champions en joc: contra Ekonomac, el dijous dia 15 de novembre; contra Bielsko-Biala, el divendres dia 16 de novembre; i contra Ugra, el diumenge,dia 18 de novembre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut