Ernesto Valverde: “Hem d’evitar sorpreses i fer un bon partit”

Ernesto Valverde: “Hem d’evitar sorpreses i fer un bon partit”

El tècnic blaugrana ha destacat la importància de completar un bon duel, ja que “és el partit de l’any per al rival i anirà a totes”

“Aquest és un partit que el rival fa dies que està esperant i tenen molt a guanyar i ho faran tot”, ha explicat Ernesto Valverde en la roda de premsa prèvia al duel d’aquest dimecres amb la Cultural Lleonesa (21.30 h). A més, el tècnic blaugrana s’ha referit a la importància de completar un bon matx: “Hem d’evitar sorpreses i fer un bon partit, ja que el rival anirà al 200%. Tenim jugadors que entren menys en joc i esperem molt d’ells”.

L’entrenador barcelonista també s’ha referit als darrers resultats obtinguts: “Estem contents pels resultats i hem fet un pas endavant que ens reforça com a equip. La sensació és de confiança per afrontar el que ens ve, hem de reafirmar el que hem fet ens aquests darrers dies”. Valverde també ha parlat de Cillessen: “Està bé, ahir va passar un mal dia però avui ja està bé i jugarà demà. Estem encantats amb ell i el veiem molt bé”.

Preguntat per la importància dels jugadors de la Masia en aquest partit, el tècnic culer ha destacat la seva confiança en els jugadors del planter: “Cada partit és una prova. En aquest cas ens juguem passar l’eliminatòria i no és un partit amistós. Per tant, s’afegeix un punt de pressió en aquests jugadors i la resta, però tenim ganes de veure’ls jugar i estic encantat amb la seva actitud”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut