El resum del debut a la Copa

Reviu el primer partit dels homes d’Ernesto Valverde d’aquest curs al torneig del KO amb el gol de Lenglet que dona avantatge als culers

Victòria per la mínima del FC Barcelona al camp de la Cultural Leonesa amb una diana de Lenglet en els darrers minuts (0-1). Els blaugranes han buscat el gol al llarg de tot el partit, però no han pogut generar ocasions clares de gol davant un conjunt local que no ha renunciat a buscar el gol. D’aquesta manera, els culers agafen avantatge per afrontar el partit de tornada al Camp Nou.

Després d’una primera meitat sense aproximacions clares de gol, a la segona part Munir ha tingut una bona ocasió dins de l’àrea, però el seu xut ha sortit per sobre del pal. Lenglet ha avançat els blaugranes en una jugada a pilota aturada. Pocs segons després, Denis Suárez ha tingut el 0-2 als seus peus però el seu xut ha sortit fregant el pal. No et perdis el resum del Cultural Leonesa-Barça!