Jornada perfecta per als internacionals culers

Jornada perfecta per als internacionals culers

Els nou blaugranes que van jugar aquest dimecres amb les respectives seleccions van aconseguir la victòria

L’aturada de les competicions de clubs ha deixat pas als compromisos internacionals, i fins a 13 jugadors del Barça Lassa competeixen amb els respectius combinats. Aquest dimecres es va disputar la primera jornada de la fase de classificació per a l’Europeu del 2020 amb sis blaugranes implicats. A més, la selecció espanyola, amb tres culers més, va inaugurar la EHF Euro Cup a Malmö, reeditant la última final continental.

Gonzalo Pérez de Vargas, Raúl Entrerríos i Aitor Ariño van repetir victòria contra Suècia (28-29) amb la participació dels tres blaugranes. A més, Entrerríos va aportar tres gols i Ariño dos més.

En el camí cap al proper Europeu, Kamil Syprzak va ser el primer a debutar. Polònia es va imposar a Kosovo en el grup 1 per un ampli 37-13. Més tard va ser Jure Dolenec, amb Eslovènia, qui va sumar els seus primers dos punts en el grup 4 en superar a Letònia per 27-21. El mateix va fer Islàndia, amb Aron Pálmarsson, al gup 3. El conjunt escandinau es va imposar a Grècia per 35-21. Per la seva banda, la Dinamarca de Casper Mortensen i Kevin Möller també va guanyar, en aquest cas contra Ucraïna, per 30-24.

Per últim, la selecció portuguesa de Gilberto Duarte va guanyar Romania en el grup 6 per un clar 21-13. En el mateix grup, aquest dijous debutaran Sorhaindo, Dika Mem, N’Guessan i Fabregas amb França contra Lituània. Durant el cap de setmana es disputarà la segona jornada, abans que tots els jugadors tornin a Barcelona per reprendre la Lliga Asobal i la Champions League.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut