El Barça Lassa, al 50è aniversari del CH Cardedeu

El Barça Lassa, al 50è aniversari del CH Cardedeu

El conjunt blaugrana, amb quatre jugadors del primer equip, va disputar un partit amistós per conmemorar el mig segle del club vallesà

En plena setmana d’aturada per compromisos de seleccions, el Barça Lassa va participar aquest dimecres en els actes conmemoratius del 50è aniversari del Club Handbol Cardedeu. La festa va omplir el Pavelló d’Esports de Cardedeu per rebre la visita d’un conjunt blaugrana amb quatre jugadors del primer equip (Víctor Tomás, Lasse Andersson, Aleix Gómez i Thiagus Petrus) i la resta del filial.

Tots els presents van poder gaudir de la presència del Barça a la pista de Cardedeu. A més, en acabar el partit els joves jugadors del planter del club vallesà van poder fer-se fotos amb alguns dels seus referents, en especial el capità Víctor Tomàs, que va atendre els més petits tant a la pista com a la sortida del pavelló.

Tot i que en aquests casos el resultat és el de menys, sobre la pista es va veure un partit intens i amb molta velocitat. El resultat de 21-58 va reflectir la diferència de categoria, però per sobre de tot va quedar la festa per celebrar el mig segle del CH Cardedeu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut