Presentades les plantilles del futbol formatiu del FC Barcelona de la temporada 2018/19

Presentades les plantilles del futbol formatiu del FC Barcelona de la temporada 2018/19

El president Josep Maria Bartomeu, la Junta Directiva i la Comissió Esportiva han desitjat sort en aquesta temporada de la Masia a més 300 nois i noies, i s'han fet la fotografia oficial corresponent a aquest curs

Aquest dilluns ha tingut lloc l’acte de presentació del Futbol Formatiu del FC Barcelona de la temporada 2018/19, on totes les categories inferiors han quedat presentades oficialment. En total, 273 jugadors i 67 jugadores que formen part dels 20 equips del planter del FC Barcelona –des dels prebenjamins fins al Barça B i els quatre equips del femení– s’han citat aquest dilluns a la tarda al Camp 7 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. A més, tots s'han fet la fotografia de família als jardins de la Masia amb la residència blaugrana de fons.

Un per un, els i les futbolistes del futbol formatiu culer han anat sortint sobre la gespa tots els equips del planter blaugrana. Els esperaven Josep Maria Bartomeu, president; Jordi Mestre, directiu responsable de l’Àrea de Futbol Professional; Silvio Elías, directiu responsable del futbol formatiu professional; Maria Teixidor, directiva responsable del Futbol Femení, Xavier Vilajoana, directiu responsable del Futbol Formatiu Amateur; Òscar Grau, director executiu i CEO del Club; Josep Segura, mànager esportiu de l’àrea de Futbol; Guillermo Amor, responsable de relacions Institucionals i Esportives del Primer Equip; Jordi Roura, responsable del Futbol Formatiu Amateur, Aureli Altimira, responsable del Futbol Formatiu Amateur i Markel Zubizarreta, mànager esportiu del futbol femení.

Amb tots els conjunts col·locats sobre el terreny de joc, i una vegada els entrenadors i els equips s’han fet la fotografia oficial de la temporada 2018/19, la capitana de l’Infantil femení, Noa Bézis, ha obert el torn dels parlaments manifestant: “És un honor i un privilegi ser aquí representant totes les meves companyes. Volem agrair l’ajuda dels entrenadors i de totes les persones que ens formen com a futbolistes i persones”. A més, ha assegurat que “jugar al Barça representa els valors d’un club que és Més que un Club”.

Gerard Hernández, capità de l’Infantil A, ha agraït la feina que fan tots els professionals que envolten als esportistes a la Masia: “Gràcies taxistes, coordinadors, entrenadors, fisioterapeutes, responsables de material, delegats, tutors i membres de la Comissió Esportiva per l’ajuda que ens doneu cada dia en la nostra etapa formativa al Club. Gràcies per fer-nos millors persones. I gràcies per ajudar-nos a complir el nostre somni de ser futbolistes. Sense vosaltres el nostre dia a dia no seria tan fàcil”.

Jordi Roura també ha recordat als joves “que les millores dels jugadors i jugadores venen gràcies a tot l’staff i la gent que forma part del futbol formatiu del Club”, i ha assegurat que “sempre fan el que han de fer i crec que podem estar tranquils perquè estem en el millor club del món formativament parlant”. A més, ha afirmat que l’objectiu és “ser absolutament identificables per l’estil, l’ADN Barça i la forma de fer i actuar”, i ha encoratjat tothom a buscar la millora diària perquè “és el camí que ens porta a l’èxit”.

Per últim, Josep Maria Bartomeu ha assenyalat que en aquest acte “estem davant del futur del Barça” i ha volgut destacar “el talent dels entrenadors i de tota la gent que els ajuda de forma incondicional per ajudar-los a créixer com a persones i futbolistes”.

El president del Club ha recordat que aquesta temporada “serà molt especial perquè l’Estadi Johan Cruyff va prenent forma, i serà el temple del futbol formatiu masculí i femení. Sobre el tècnic holandès, Bartomeu ha recordat que va crear “una escola, una forma i una idea de jugar que estem transmetent de generació en generació”.

A més, Bartomeu també ha assegurat que “el futbol base del Barça és el més gran del món” i que els jugadors de la Masia “són els més talentosos del món del futbol”. Per últim, ha recordat que l’evolució dels futbolistes “és un repte per a ells i per als familiars” i ha assegurat que és un treball “conjunt amb el Club”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut