Així es prepara Ter Stegen per al Clàssic

Així es prepara Ter Stegen per al Clàssic

Repassem els entrenaments del porter blaugrana –que es troba en un gran moment de forma– just abans d’enfrontar-se al Reial Madrid diumenge a l’Estadi. No et perdis les grans aturades!

S’apropa el primer Clàssic de la temporada. El FC Barcelona i el Reial Madrid es veuran les cares el diumenge 28 d’octubre (16.15 hores) al Camp Nou en el partit corresponent a la desena jornada del campionat de Lliga. Un duel, per a molts, considerat com el millor del món, ple de grans futbolistes i amb una tradició i una rivalitat històriques.

Els jugadors culers saben la importància que té aquest matx, i continuen posant-se a punt per al Clàssic. Al vídeo següent repassem com es prepara el porter barcelonista, Marc-André ter Stegen, per afrontar aquest partidàs. El porter alemany travessa un gran moment i acumula grans actuacions amb aturades simplement espectaculars, com les del darrer dissabte contra el Sevilla. Descobreix, al vídeo següent, com s’entrena Ter Stegen a la Ciutat Esportiva i les grans aturades que ofereix!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut