Ernesto Valverde: “Estem molt contents per la nostra afició”

El tècnic blaugrana ha destacat el gran partit del Barça davant el Reial Madrid, i ha afegit: “A la primera part hem dominat absolutament el joc i a la segona hem sabut reaccionar”

Grandíssima victòria blaugrana en el Clàssic contra el Reial Madrid (5-1) que tanca una espectacular setmana al Camp Nou amb tres triomfs. El tècnic blaugrana, Ernesto Valverde, ha parlat en la roda de premsa posterior al partit, i ha explicat: “Estem molt contents per la nostra gent, la nostra afició. Nosaltres ara és quan comencem a gaudir-ho, durant el partit estàs concentrat i en tensió”.

Valverde també ha parlat de noms propis: “Sergi Roberto és una joia per a nosaltres. Coneix l'estil i l'ADN del Barça a la perfecció, té un desplegament increïble, una gran voluntat i pot jugar en diverses posicions. És un jugador fonamental per a nosaltres”. “Luis Suárez? El treball té la seva recompensa. El hat-trick és una conseqüència del seu treball, sempre hi és”.

A més, el tècnic blaugrana ha comentat: “A la primera part hem dominat absolutament el joc i ells esperaven replegats. En canvi de sistema ens han sorprès a l'inici del segon temps, però després nosaltres també hem sabut reaccionar i d'aquí ha vingut el resultat”.

Repassa les declaracions de la resta dels protagonistes:

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut