Luis Suárez:

Luis Suárez: "Jugar el Clàssic té un sentiment especial"

En una entrevista per als mitjans del Club, el crac uruguaià repassa el seu paper als Clàssics i afegeix: "El meu millor record és el 2-1 contra el Madrid en el meu primer any aquí" "Vols gaudir del Clàssic en directe? COMPRA AQUÍ LES TEVES ENTRADES!

Diumenge (16.15 hores) el Camp Nou acollirà el que per a molts és considerat com el millor partit del món. El FC Barcelona i el Reial Madrid es veuran les cares en el matx corresponent a la 10a jornada del campionat de Lliga, un espectacle que acollirà gran part dels millors jugadors del món. Un d'aquests, Luis Suárez, va parlar –en la prèvia del passat Barça-Sevilla– sobre el duel contra l'etern rival. A continuació repassem les declaracions més destacades del davanter uruguaià.

La intensitat als Clàssics

"Un Clàssic és un Clàssic. En l'últim de l'any passat ja érem campions i es va jugar amb una gran intensitat. Sempre són així, se'n tenen moltes ganes. No penses com ve l'altre anímicament, és un Clàssic i es viu al màxim".

"Et recorda els partits d'eliminatòria de l'Uruguai. Jugar el Clàssic té un sentiment especial, el públic et contagia encara més d'adrenalina i el jugador vol guanyar sí o sí. Però queda tot dins del camp, són moments molt bonics".

El Reial Madrid

"Tenen entrenador nou i això sempre és una motivació extra per als jugadors per demostrar que volen jugar. Cal tenir molta cura perquè tenen futbolistes amb molta qualitat que marquen la diferència, però, com qualsevol rival, també tenen les seves debilitats i cal aprofitar-les".

"Tots sabem la classe de jugador que és Cristiano, però un equip està per sobre de qualsevol jugador, i tenen altres grans jugadors que marquen la diferència. Hem de fer el nostre partit sense pensar quins jugadors té el rival".

Millors records contra el Madrid

"El meu millor record en un Clàssic és el partit que vam guanyar per 2-1 al Camp Nou en el meu primer any. Un triomf que ens donava gairebé la Lliga, ja que quedaven pocs partits. Va ser importantíssim i, a més, vaig marcar el meu primer gol en un Clàssic. També el 0-4 al Bernabéu. Sempre és bonic guanyar allà, i més d'aquesta manera i marcant dos gols".

"A títol personal, sempre és un somni, des de nen, marcar en partits així. Em motiven especialment, però l'important és l'equip. El debut al Clàssic? La part positiva va ser debutar en un partit així, però la part negativa va ser perdre. Però va ser una experiència bonica que, després de molt temps sense jugar, Luis Enrique confiés en mi per debutar en aquell enfrontament. Va ser un moment molt bonic i inoblidable".

El Clàssic com a aficionat

"El Clàssic que més recordo va ser el 5-0 al Camp Nou. El vaig viure com a seguidor, com a espectador. També el golàs de Ronaldinho contra el Madrid. Són records bonics. Com a seguidor ho gaudia molt, però ara ho faig com a jugador. Són situacions diferents".

Victòria a Wembley

"Veníem malament i havíem de canviar la dinàmica. Hi va haver molta entrega, molta feina col·lectiva i molt futbol. Això va ser essencial, vam oferir una imatge bonica que és la que hem de mostrar el que queda de l'any tant a la Lliga com a la Copa i a la Champions".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut