Barça Lassa B – Coviran Granada (78-60): Segon triomf de la temporada

Amb grans moments de joc, el segon equip obté una gran victòria davant un dels ‘grans’ de la LEB Oro

Els blaugranes arribaven a la cinquena jornada de la LEB Oro després d’un contundent triomf a Melilla i ho feia davant un dels favorits de la categoria, el Coviran Granada, que compta amb les seves files amb dos jugadors de formació blaugrana com Josep Pérez i Joan Pardina. La dinàmica del partit ha estat blaugrana i els d’Ocampo han refermat el gran nivell demostrat el passat cap de setmana amb un nou triomf.

Bona feina

Bon inici dels blaugranes, que mantenien la tensió en el partit i en el marcador (11-11) en els primers vuit minuts de joc. L’augment de la intensitat defensiva dels d’Ocampo, els permetia un parcial de 7 a 0 i situar-se 18 a 11, a 56 segons de la fi del primer quart. Un quart que es van endur per 21 a 13.

El Barça Lassa B mantenia el nivell defensiu, en l’inici del segon quart, i es distanciava per 26 a 13, en el minut 3 del segon període, però els andalusos van augmentar el seu ritme d’encert i un parcial de 0 a 6, en poc més d’un minut, obligava a Ocampo a demanar temps mort. Amb alternatives defensives, el Coviran Granada intentava acostar-se en el marcador però els barcelonistes es mantenien ferms i marxaven al descans guanyant per 36 a 29.

Esperit d’equip

El Barça Lassa B iniciava el tercer quart amb problemes de faltes dels seus interiors: Diagne, Rawson i Fernández tenien tres personals cadascú. Tot i aquesta circumstància, els joves del segon equip es tornaven a distanciar (46-31) en el minut 5 del quart. L’esperit de lluita dels d’Ocampo, els feia arribar a vint punts de diferència (54-34) a dos minuts per a la fi del quart

El darrer quart s’iniciava amb un 55 a 45 en el marcador, fruit d’un parcial d’ 1 a 11 del Granada a la fi del tercer quart. Però aquesta ratxa visitant l’han trencat els barcelonistes amb dos triples consecutius (61-45) en els primers dos minuts del quart. Els 21 punts, favorable als blaugranes, que es veien al marcador de la Ciutat Esportiva Joan Gamper (70-49), a 4’47” de la fi del partit, feien preveure, que la victòria es quedaria a casa. Ocampo ha aprofitat per fer debutar els júniors Sergio Quintana i Pol Mulió.

Amb un gran nivell de joc, intensitat, defensa i amb un joc equilibrat, els blaugranes no han patit per aconseguir el segon triomf de la temporada per 78 a 60.

Aquí podeu consultar les estadístiques del Barça Lassa B – Coviran Granada (78-60)