Aquesta és la convocatòria del FC Barcelona per al Clàssic

Aquesta és la convocatòria del FC Barcelona per al Clàssic

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 19 jugadors citats per al partit d’aquest diumenge al Camp Nou (16.15 hores)

Arriba un dels moments més esperats de la temporada. Torna la Lliga aquest diumenge amb el primer Clàssic del curs. Ernesto Valverde ja ha facilitat la llista de 19 convocats per al FC Barcelona - Reial Madrid, que es jugarà a les 16.15 hores al Camp Nou.

Per a aquest matx el tècnic blaugrana ha decidit convocar els futbolistes següents: Ter Stegen, Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Coutinho, Arthur, Suárez, O. Dembélé, Rafinha, Cillessen, Malcom, Lenglet, Jordi Alba, Munir, S. Roberto, Vidal i Chumi. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Samper i Aleñá, i també Messi, Umtiti i Vermaelen, per lesió.

Darrera sessió amb Chumi, del filial

Aquest dissabte l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Reial Madrid. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip més Chumi, del Barça B, al camp Tito Vilanova. L’entrenament s’ha fet sota la pluja i, tal com va passar en la sessió de divendres, amb la nova pilota d’hivern de La Liga, que s’estrenarà en aquesta desena jornada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut