Juvenil B - Cornellà UD B: Tercera victòria consecutiva i colíders (4-1)

Els de Franc Artiga superen un rival de la part baixa de la classificació gràcies als gols de Zacarías (2), Moro i Altimira per situar-se al capdamunt de la taula

Nou triomf del Juvenil B blaugrana per continuar a la part més alta de la classificació. El conjunt culer s’ha imposat al Cornellà UD B per 4-1 a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en un duel en què els blaugranes han començat marcant dos gols en els primers 12 minuts de joc, fet que ha marcat el matx sencer. Tot i la posterior reacció d’orgull cornellanenca, dues dianes blaugrana més al segon temps han assegurat que els tres punts es quedessin a casa.

Dos gols matiners per controlar el matx

Quan només s’havien disputat dos minuts de joc Zacarías ha avançat el Juvenil B. I nou minuts més tard el conjunt de Franc Artiga ha situat el 2-0 al marcador gràcies a un gran gol de Moro. A partir d’aquí, el conjunt barcelonista s’ha fet amo i senyor del partit, però el Cornellà no ha entregat el duel i Ufano ha retallat distàncies a falta de deu minuts per arribar al descans.

Sentència culer al segon temps

A la represa, el conjunt blaugrana ha sortit amb molta energia disposat a sentenciar l’enfrontament. I Zacarías ha sumat el seu segon gol del partit i el tercer blaugrana per aplanar la victòria culer. Ja als instants finals, Altimira ha sentenciat amb el 4-1 que permet als de Franc Artiga col·locar-se colíders de la taula.