Entrevista a Casper Mortensen a Doha

Entrevista a Casper Mortensen a Doha

L’extrem danès, que ha marcat 12 gols entre els quarts i les semifinals, vol guanyar la seva primera Super Globe i abans ens explica alguns secrets quan viatja amb l’equip

A punt per jugar la gran final de la Super Globe, aquest divendres (18h) contra el Füchse Berlin, descobrim la personalitat d’un dels homes clau en la bona arrencada de temporada del Barça Lassa. Casper Mortensen atén BarçaTV des de la concentració de l’equip a Doha a les portes d’una nova final, per explicar quines són les seves rutines quan viatja amb l’equip, algunes manies just abans dels partits i les coses que li agrada fer en el seu temps lliure.

L’extrem esquerre blaugrana està fent una bona Super Globe, i ha marcat 12 gols entre els partits de quarts de final i semifinals. Contra el Füchse buscarà el que seria el primer Mundial de Clubs en el seu palmarès particular, i el tercer títol com a jugador del Barça Lassa. Es mostra il·lusionat i ambiciós mentre obre les portes de la seva habitació i de la seva maleta de viatge. Una maleta que espera que torni a Barcelona amb un títol més.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut