Andrés Iniesta, premi Sport Cultura Barcelona a la Millor Trajectòria

Andrés Iniesta, premi Sport Cultura Barcelona a la Millor Trajectòria

El director de Relacions Institucionals i Esportives del FC Barcelona, Guillermo Amor, recull el guardó en representació de l’excapità blaugrana

L’excapità del Barça, Andrés Iniesta, ha estat un dels guardonats de la XIII edició dels premis Sport Cultura Barcelona, premi que ha recollit el director de Relacions Institucionals i Esportives del FC Barcelona, Guillermo Amor. Iniesta ha estat guardonat amb el premi a la Millor Trajectòria, i s’ha imposat en la votació final al pilot madrileny Carlos Sainz, guanyador del darrer Dakar. 

L’acte de lliurament s’ha celebrat a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm i Amor ha recollit el premi de mans del secretari de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras. Altres guardonats d’aquesta edició han estat la tenista Garbiñe Muguruza, en la categoria d’Esport; l’artista plàstic Jaume Plensa, en la categoria de Cultura, i la Menció Especial ha estat per l’Hospital Sant Joan de Déu.

Sport Cultura és una associació que va néixer per fomentar el diàleg i enteniment entre les institucions, els ciutadans i els agents rellevants del dia a dia, per aportar valor a les reflexions a l’entorn dels reptes actuals, ja que l’esport i la cultura fan millors persones, i unes persones millors construeixen societats millors. El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, forma part de l’assemblea de Sport Cultura, on també estan representats organismes, institucions, empreses i fundacions catalanes.

Anualment guardonen una persona, col·lectiu o institució que hagi estat rellevant en l’àmbit de la Cultura i de l’Esport, així com en el de Millor Trajectòria en qualsevol àmbit. En els darrers anys han premiat, entre d’altres, Kilian Jornet, Vicente del Bosque, Rafa Nadal, Sara Baras, Tricicle, Joan Manuel Serrat, Carles Puyol, Joan Roca i Valentín Fuster.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut