Barça B – Vila-real B: Arriba el líder!

Barça B – Vila-real B: Arriba el líder!

18.30 HORES (Esports 3) L’equip de Garcia Pimienta, que ha obtingut 14 punts dels darrers 18 disputats, vol consolidar la seva plaça de play-off davant del primer classificat

El líder arriba al Miniestadi (18.30 hores / Esport 3). El Barça B, tercer classificat amb 14 punts, rep avui la visita d’un Vila-real B en ratxa que lidera la classificació amb 16 punts després de sumar cinc victòries consecutives en els darrers cinc partits, un empat i dues derrotes en les dues primeres jornades de Lliga, davant del Lleida i l’Hèrcules. El duel de filials, per tant, promet moltes emocions. I és que es tracta dels dos equips més en forma del Grup 3 de Segona Divisió B. El Barça B arriba al matx després d’encadenar una bona ratxa de 14 punts sumats dels darrers 18 possibles, mentre que el Vila-real B, amb 15 gols a favor, és, juntament amb l’Espanyol B, l’equip més realitzador de la categoria.

El tècnic blaugrana, Garcia Pimienta, té les baixes per a aquest partit dels lesionats Mate i Kike Saverio, que aquesta setmana ha estat operat a Finlàndia i estarà tres mesos i mig de baixa. Tampoc podrà comptar amb Chumi, convocat pel primer equip per al partit d’aquesta nit davant del Sevilla al Camp Nou, ni amb Wague, que, tot i tenir ja la documentació en regla, encara no està disponible ja que surt d’una lesió. Són baixa per decisió tècnica el porter Carevic i Ballou, que aquesta setmana han tingut partits amb les seves seleccions. Miranda i Abel Ruiz tornen a la convocatòria després dels seus enfrontaments amb la selecció espanyola sub-19. La gran novetat és la presència a la convocatòria d’Araujo, que ja té la documentació en regla i pot ser alineat. Aleñá, del primer equip, també entra a la llista de convocats.

“És un partit dels bonics de jugar. Primer perquè ens enfrontem al líder, un equip jove però que té jugadors d’experiència a la categoria. I, en segon lloc, tenim un repte molt interessant com és el fet que, si els guanyem, els passem a la classificació, com ens va succeir la setmana passada a Ontinyent”, ha declarat Garcia Pimienta, que espera un “partit molt complicat, ja que ells estan en un bon moment. La clau serà mantenir la nostra porteria a zero. Si ho fem podem guanyar”.

La llista de jugadors del Barça B convocats la formen: Iñaki Peña, Jokin Ezkieta, Guillem, Morer, J. Cuenca, Miranda, Mingueza, Araujo, O. Busquets, Monchu, Sarsanedas, Collado, McGuane, Aleñá, Riqui Puig, Mujica, Abel Ruiz i Carles Pérez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut