Juvenil A - CE Europa: Nova golejada per refermar el liderat (4-0)

Juvenil A - CE Europa: Nova golejada per refermar el liderat (4-0)

Els de Denis Silva golegen l’Europa a la Ciutat Esportiva i asseguren una setmana més la primera posició de la taula

El Juvenil A ha celebrat el retorn d’Alejandro Marqués amb una àmplia victòria per 4-0 contra el CE Europa a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Gràcies als gols del davanter veneçolà (min 12), Konrad (min 48), Ilaix (min 54) i Ansu (min 75), els de Denis Silva s’han imposat en un matx que han dominat de principi a fi.

El duel preveia un enfrontament entre el primer classificat i el quart, dos conjunts de la part alta en bona forma. I el Juvenil A culer ha imposat la seva llei des de l’inici. Una centrada d’Iván Bravo l’ha rematat al minut 12 Alejandro Marqués, que ha tornat a l’acció de manera brillant. El gol ha permès als jugadors culers imposar el seu joc, i després del descans han sentenciat gràcies a una segona part efectiva.

Els gols de Konrad (min 48) just després de la sortida de vestidors i els d’Ilaix al minut 54 i Ansu al minut 75 han confirmat un triomf importantíssim per al Juvenil A que n’assegura la posició de privilegi just abans de la tornada de la UEFA Youth League, aquest dimecres contra l’Inter de Milà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut