El Palau Blaugrana acull aquest dissabte l'Assemblea General Ordinària de Socis del FC Barcelona

El Palau Blaugrana acull aquest dissabte l'Assemblea General Ordinària de Socis del FC Barcelona

L'aprovació de la liquidació econòmica i del pressupost, així com la ratificació dels nous directius i de l'evolució de l'escut, figuren entre els dotze punts que configuren l'Ordre del Dia

El Palau Blaugrana acollirà aquest dissabte 20 d’octubre l’Assemblea General Ordinària del FC Barcelona del 2018, que té previst començar a les 10.30 hores en primera convocatòria, i a les 11 hores en segona convocatòria.

Poden assistir a l’assemblea els socis compromissaris escollits per sorteig el passat mes de juny per un període de dos anys, i que juntament amb els socis de més antiguitat, els presidents de les Federacions Territorials de Penyes, els membres de la Junta Directiva, els expresidents del Club i els membres de les comissions Econòmica, de Disciplina i de Control i Transparència, sumen els 4.530 membres convocats a aquesta Assemblea de Socis del FC Barcelona.

L’Ordre del Dia de l’Assemblea estarà configurat per dotze punts que es desenvoluparan al llarg de la jornada i que s’iniciaran amb l’informe del president Josep Maria Bartomeu.

Ordre del Dia

 1 -  Informe del president.
 2 -  Informe i aprovació de la liquidació de l’exercici econòmic de la temporada 2017/18.
 3 -  Informe i aprovació del pressupost de l’exercici econòmic de la temporada 2018/19.
 4 -  Informe del secretari tècnic.
 5 -  Ratificació els nous membres de la Junta Directiva.
 6 -  Ratificar la proposta de modificació de l’article 2n dels Estatuts, sobre l’escut de l’Entitat.
 7 -  Informe i aprovació de la proposta de reforma dels Estatuts del FC Barcelona.
 8 -  Informe de la Fundació del FC Barcelona.
 9 -  Propostes de socis d’acord amb el que estableix l’article 20.11 dels Estatuts.
10 - Informe de la Comissió de Control i Transparència.
11 - Informe del Síndic dels Socis.
12 – Torn obert d’intervencions

Informació als socis compromissaris

L’Assemblea General és el màxim òrgan de decisió del Club i de manera ordinària se celebra un cop a l’any dins dels quatre mesos naturals següents a la finalització de l’exercici, el 30 de juny. Des del 28 de setembre passat, està oberta l’Oficina del Compromissari a les dependències de l’OAB per atendre qualsevol requeriment dels socis compromissaris, que també han tingut la possibilitat de consultar al web del Club tota la documentació que serà presentada a l’Assemblea, o d’assistir a una de les dues Jornades Informatives que s’han programat per rebre la informació i les explicacions dels representants del Club.

L’ordre del dia d’aquest any començarà amb l’informe del president, i seguidament s’informarà i es votaran la liquidació de l’últim exercici econòmic i també el pressupost de la temporada actual. El programa de l’Assemblea també inclou la ratificació de la proposta d'actualització de l’escut, la ratificació dels nous directius, i les exposicions dels informes del Secretari Tècnic, de la Fundació FC Barcelona, del Síndic dels Socis i de la Comissió de Control i Transparència.

Transformació del Palau Blaugrana

Igual que la temporada passada, el Palau Blaugrana és l’escenari de l’Assemblea General Ordinària del 2018, i viurà una nova transformació que li permeti acollir aquest acte. L’escenari de l’Assemblea s’aixecarà a un costat del pavelló i s’habilitarà l’espai de la pista per situar les cadires per als socis compromissaris assistents.

Disponibilitat del servei T’Acompanyem

Per a tots aquells assistents que ho necessitin (persones amb mobilitat reduïda o bé amb algun grau de discapacitat), el Club posarà a la seva disposició el servei T’Acompanyem, que el podran sol·licitar a l’entrada del Palau Blaugrana. Un grup de voluntaris de la Creu Roja facilitarà la mobilitat entre els diferents espais habilitats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut