Barça Lassa B – BM Santoña (31-25): Triomf treballat

El segon equip suma un nou triomf i es manté a la part alta de la classificació

Els blaugranes es volien fer forts a casa després de la derrota en el derbi de la setmana passada i continuar a les zones de privilegi de la taula. Amb esforç i treball han aconseguit superar un CB Santoña que ha venut cara la seva pell.

La igualtat en el marcador era la tònica en que es jugaven els primers minuts del partit. Més defensa que no atacs i 4 a 5, en els primers 13 minuts de joc. Aquesta dinàmica no canviava i el 10 a 10 il·luminava el marcador de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

En els darrers cinc minuts de la primera part s’ha vist el millor Barça i han aconseguit anar al descans dominant per 13 a 11.

A la segona part els blaugranes continuaven dominant en el marcador (20-16) en el minut 13, com a màxima diferencia favorable als joves entrenats per Roi Sánchez. El ritme semblava blaugrana però no es podien despitar doncs el CB Santoña no deixava espai en el marcador.

Poc a poc el Barça Lassa B anava agafant espai em el marcador (28-21) en el minut 26, en un partit que finalment es va emportar per 31 a 25.

Aquí podeu consultar les dades del Barça Lassa B – BM Santoña (31-25)