Un calendari molt exigent per al Barça: set partits en 23 dies

Un calendari molt exigent per al Barça: set partits en 23 dies

Els d’Ernesto Valverde tindran una agenda de partits ben atapeïda després de l’aturada per seleccions

Després de l’aturada de la Lliga per partits internacionals d’aquest octubre, el FC Barcelona afrontarà un calendari de vertigen. Els d’Ernesto Valverde hauran de disputar set partits en poc més de tres setmanes, un ritme que suposa, gairebé, un compromís cada tres dies.

Després dels duels contra l’Athletic Club, el Tottenham i el València, el Barça reprèn la competició aquest dissabte, 20 d’octubre, contra el Sevilla FC, líder de la Lliga, al Camp Nou (20.45 hores). Tot just quatre dies després l’equip rebrà, en un duel decisiu per a la classificació per als vuitens de final de la Champions, l’Inter de Milà, també a l’Estadi. Els de Spalletti són segons del grup, i ara com ara són el gran rival blaugrana pel primer lloc del grup B de la competició.

I sense respir, el Clàssic i el debut a la Copa

El vertigen no s’aturarà, sinó que augmentarà. I és que quatre dies després, el 28 d’octubre (16.15 hores), el Reial Madrid visitarà el Camp Nou en una nova edició del Clàssic que promet ser apassionant. A més, els blaugranes disputaran el primer partit de la Copa del Rei d'aquesta temporada el 31 d'octubre o 1 de novembre. Els d'Ernesto Valverde coneixeran el seu rival en el sorteig que tindrà lloc aquest divendres 19 d'octubre. 

Dues visites complicades

El conjunt blaugrana haurà de lidiar amb dos desplaçaments de manera consecutiva. El primer viatge serà a Vallecas per visitar el Rayo Vallecano el 3 de novembre (20.45 hores); el segon duel, l’últim d’aquesta marató i corresponent a la Lliga de Campions, es disputarà al Giuseppe Meazza de Milà contra l’Inter.

L'últim rival d'aquest lapse de partits serà el Real Betis, un rival molt perillós que visitarà el Camp Nou l'11 de novembre a les 16.15 hores en el que serà el darrer matx d'aquest intens tram de calendari. Així doncs, l’equip afronta un tram de competició que pot ser decisiu, amb molt poc temps per a la recuperació entre enfrontaments. Aquesta marató es preveu apassionant, i de ben segur que ens deixarà grans instants de futbol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut