València CF - FC Barcelona: Repartiment de punts a Mestalla (1-1)

Els de Valverde empaten, amb un golàs de Messi, un gol matiner de Garay per sumar un punt en un estadi complicat com és Mestalla

El FC Barcelona ha empatat (1-1) a Mestalla contra el València en el duel estel·lar de la vuitena jornada de Lliga. Els de Marcelino s’han avançat aviat amb un gol de Garay al minut u, però Messi ha empatat al 23 amb un gran xut des de la frontal. El duel ha estat marcat per la igualtat, i cap dels dos conjunts ha aconseguit, tot i intentar-ho, anotar el segon gol per endur-se els tres punts.

El duel ha començat amb el València sorprenent els de Valverde. I és que en la primera acció del partit, Garay ha avançat els locals a la sortida d’un córner. El gol ha esperonat l’equip entrenat per Marcelino, que ha arribat amb perill als dominis de Ter Stegen durant els primers minuts de joc tot i la lesió de Guedes al minut 10 de partit.

Amb el pas dels minuts, el combinat de Valverde s’ha refet i, al minut 23, una combinació blaugrana a la frontal de l’àrea l’ha rematada Messi per fer l’empat. Un nou gol des de fora de l’àrea per al capità blaugrana, que ja en suma 57 des d’aquesta distància en els darrers deu anys, el jugador que més n'ha fet entre les principals lligues europees. La diana ha animat el FC Barcelona, que ha començat a dominar el joc, però que s’ha topat contínuament amb la defensa rival.

Màxima igualtat a la represa

L’inici de la segona meitat ha estat marcada per la igualtat, amb els dos conjunts jugant prop de l’àrea rival i amenaçant les porteries de Neto i Ter Stegen. Amb el pas dels minuts, les imprecisions i la fatiga han aparegut en els dos conjunts, que no han trobat el camí del gol amb facilitat. Els de Valverde, però, han gaudit del domini de la pilota, i amb Arthur, Coutinho i Messi prop de la frontal, han buscat contínuament forats a la defensa local, sense fortuna.

Als darrers minuts de duel, tot i l’entrada de Dembélé i Rafinha per Coutinho i Arthur, l’equip no ha aconseguit sumar el segon gol i tots dos equips s’han repartit els punts en un duel de poder a poder abans de l’aturada per compromissos internacionals.